"Він потече, якщо притулити батарею": Політолог розповів, хто "підсадив" Путіна на косметологічні процедури

Диктатор Росії Володимир Путін активно користується різними косметологічними процедурами, схильність до яких перейняв від колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, який десятиліттями мав приятельські стосунки з главою Кремля. Про це заявив російський політолог Станіслав Бєлковський в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

За словами Бєлковського, схильність Путіна до процедур, які омолоджують, свідчить про явну боязнь старості. "Ну, на обличчі в нього (у Путіна - Ред.) різні проблеми. Оскільки ми знаємо його схильність до косметологічних процедур. Так, звісно, цього його навчив його друг – Сільвіо Берлусконі. Але зрозуміло, що всі ці ботокси й інше – явний вияв страху старості. Скажімо так, це не очевидне рішення – використовувати косметологічні різні речі, у таких обсягах у всякому разі. Здається, якщо до Володимира Володимировича притулити батарею – він потече", - сказав експерт.

Коментуючи масовані обстріли України останніми днями Бєлковський зауважив, що Путін "значною мірою має ментальне породження того самого бандитського Петербурга, у якому він був однією з головних фігур".

"Він не має інших козирів. Він і зараз нищитиме критичну інфраструктуру, щоб довести Україну до цілковитої знемоги. До того ж, як кажуть різні джерела, у Москві є певна елітна паніка щодо того, що відбувається. Ну, у частини російських еліт маски всі приросли до облич, незважаючи на ботокс. І вони все ще вірять, що Володимир Путін перемагає й переможе. Але значна частина еліт має інше розуміння ситуації. Їм хотілося б вискочити й зіскочити. Вискочити й зіскочити вже неможливо", - підсумував російський політолог.

Знову поранені, в тому числі діти: Росіяни вкотре обстріляли Харків

субота, 18 травень 2024, 16:52

Під час повітряної тривоги у суботу, 18 травня, в Харкові пролунала серія вибухів. Внаслідок російських ударів по місту є руйнування житлової інфраструктури. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов у Telegram-каналі, передають Патріоти України. "П...

"Ми наблизилися до позитивного прогнозу": Глава міноборони Словаччини розповів про стан Фіцо

субота, 18 травень 2024, 16:43

Після повторної операції лікарі дають позитивний прогноз щодо стану прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, пораненого кількома пострілами в живіт 15 травня. Про це міністр внутрішніх справ країни Роберт Калиняк повідомив 18 травня, відео його заяви ...