"Він просто хотів, щоб в Україні все змінилося": Мати Зеленського вважає, що Порошенко знищує її сина (відео)

Римма Зеленська запевняє, що Володимир – порядний і чесний хлопець, який не крав, а свої статки заробив своєю працею.

Римма Зеленська. Фото: скріншот з відео.

Шоумен Володимир Зеленський балотується в президенти тому, що «не може дивитися, як у нас люди живуть», а чинний президент його знищує. Про це в інтерв’ю заявила мати кандидата Римма Зеленська, передають Патріоти України.

За її словами, «поливають брудом» молодого політика в інтересах Петра Порошенка. Насправді ж, стверджує жінка, Володимир – порядний і чесний хлопець, який не крав, а свої статки заробив своєю працею.

“Скільки можна поливати брудом людину? … По цим всім каналам один тільки бруд ллють. Вигідно, я вважаю, Порошенку. Він же просто його знищує. Якась же повинна бути культура, я розумію, у людини все-таки. Хіба можна так поводитися? То у нього немає програми, то у нього немає людей в команді, то він “кремлівський”, – сказала вона.

Зеленська розповіла, що її син за освітою не артист, а юрист і найбільше хоче, щоб закінчилася війна.

“Ну невже його вважають таким дебілом, таким дурнем? … Як можна так людину знищувати. Йому не потрібні гроші, повірте. Тут, як президент, він буде отримувати менше, ніж він отримує (як шоумен). Він просто хотів, щоб в Україні все змінилося: щоб молодь не виїжджала, щоб молодь була на місцях. Воно йому не треба – гроші, він заможна людина, йому нічого не потрібно. Просто він не може дивитися, як у нас люди живуть. У нас пенсіонери отримують копійки. Корупція за корупцією. Понабивав всі кишені собі цими грошима і вивозить. Все, що діється це ж жах якийсь кошмар”, – додала вона.
Джерело: Громадське.ua

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...