"Він просто скажено боїться всіх. Він боїться власну армію": Звіробій розповіла, як перед приїздом Зеленського на Донбас роззброюють підрозділи ООС

Зеленський боїться власну армію – Звіробій

Президент України Володимир Зеленський боїться власну армію, боїться, що його хтось “грохне”, тому перед його приїздом на передовій усіх роззброюють.

Про це в ефірі “Прямого” заявила ветеран АТО, військовий інструктор, Народний герой України Маруся Звіробій-Біленька.

“Зважаючи на кількість дивних велосипедів в кортежах Зеленського та кількість охорони, він боїться просто скажено всіх. Він боїться власну армію”, – переконана ветеран.

Саме тому, за її словами, коли президент приїздить на передову, роззброюють усіх. “Коли він приїздить на передову, то за словами бійців, їх просто роззброюють прямо в зоні бойових дій. Тому що президент приїхав. Він боїться, що його там хтось “грохне”, – наголосила вона.

“Слухайте, та він боявся, коли ми просто його попередили з Софією (депутатка Софія Федина – “Прямий”), що його може хтось там “грохнути”. І воно, бідняга, завело кримінальні справи, три на кожну, – від 15 років до довічного ув’язнення. Це яким треба бути переляканим?”, – висловила своє обурення Народний герой України.

Крім того, Маруся Звіробій-Біленька нагадала, що довідку Зеленського від психіатра або нарколога українці так і не побачили, на відміну від довідки Петра Порошенка. “Хотілося б це питання дозакрити”, – підкреслила ветеран.


Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...

У Харкові судитимуть зрадницю, яка відповідала за "охорону здоров'я" при окупантах

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:15

До Червонозаводського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 46-річної жительки Куп'янська, яка під час окупації працювала на росіян, передають Патріоти України. Слідчі встановили, що у червні 2022 року жінка влаштувалася начальницею "о...