"Він прийшов сюди, не розмовляючи, вбив людей": Зеленський назвав умову для переговорів із Путіним

Президент України Володимир Зеленський висловився щодо можливості переговорів із російським диктатором Володимиром Путіним. На даний момент часу і доти, доки не будуть звільнені всі українські території, які окупувала РФ, вони є недоцільними. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

Глава держави зазначив, що українська сторона до 24 лютого відчайдушно намагалася знайти спосіб домовитись із Москвою дипломатичним шляхом. Однак Путін, за словами Зеленського, три роки не відповідав йому навіть на телефонні дзвінки.

"Він прийшов сюди, не розмовляючи, вбив людей, переселив 12 мільйонів, а тепер каже, що Україна не хоче вести переговори. Вони просто вбивають людей, руйнують міста, заходять до них, а потім кажуть: "Давайте домовлятися". З ким вони можуть поговорити? З камінням? Воно вкрите кров'ю, і цю кров неможливо змити. Ми не дозволимо їм змити це", – заявив український лідер.

Зеленський підкреслив, що через п'ять місяців повномасштабної війни, після всіх пережитих трагедій, громадяни України не налаштовані на переговори з Росією.

"Суспільство вважає, що спочатку мають бути звільнені всі території, а потім уже можна буде домовлятися про те, що робити і як нам жити у майбутні століття. Наші люди переконані, що ми можемо це зробити. І чим швидше ми це зробимо, тим менше загине", – додав гарант.

Він зазначив, що Україна воліла б деокупувати свої території невійськовим шляхом та врятувати життя людей. "Але ми маємо справу з тими, з ким маємо. Поки їм не розіб'ють обличчя, вони нічого не зрозуміють", – сказав Зеленський.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...