"Він ще живий?": Російський пропагандист проговорився про карантин перед зустріччю з Путіним - Скабєєва занервувалася (відео)

Чергове пропагандистське шоу в ефірі федерального телеканалу країни-терориста РФ пішло не за планом. Цього разу пропагандист Олександр Сладков проговорився, що перед зустріччю із кремлівським убивцею Володимиром Путіним потрібно пройти карантин.

Його колеги натякнули йому, що не варто видавати всіх таємниць Кремля. Про це свідчить фрагмент пропагандистського шоу, опублікований у Telegram (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Пропагандист поскаржився, що йому довелося довго перебувати на карантині. Причиною цього стала запланована зустріч із диктатором Путіним.

"Я весь наступ провів у карантині перед зустріччю з Володимиром Володимировичем, у принципі. Що треба сказати? Ви скажіть, я все скажу. Я жодних таємниць не видаю", – заявив пропагандист.

Варто зазначити, що пропагандистка Ольга Скабєєва явно занервувалася після таких заяв Сладкова. Вона натякнула йому, щоб він не видавав таємниці в ефірі пропагандистського шоу.

У мережі відреагували на визнання Сладкова та здивувалися, що пропагандист досі живий. Також росіян дорікнули, що навіть після того, як на ТБ проговорилися про карантин, вони все ще вірять у те, що Путін особисто відвідав тимчасово окупований Маріуполь та Крим.

"Кацапських військкорів змусили відсидіти тиждень на карантині перед зустріччю з Путіним. Але раби на Росії не вміють аналізувати ситуацію і досі вірять, що Путін особисто відвідував окупований Маріуполь і Крим, де начебто розмовляв із місцевими", – пишуть у Twitter.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...