"Він сидить і однією рукою тримає другу": Хірург-онколог перерахував імовірні захворювання Путіна

Інформація британського видання The Sun про те, що президенту РФ Путіну поставлено діагноз "хвороба Паркінсона", ймовірно, відповідає дійсності. Про це розповів практикуючий хірург-онколог, лікар вищої категорії Національного інституту раку, кандидат медичних наук Роман Фрідель, передають Патріоти України.

"Згадайте хоча б відео з його так званим привітанням на честь дня військ Національної гвардії Росії, де він сидить і однією рукою тримає другу, щоб не було помітно тремору. Або оприлюднений відеозапис зустрічі з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, на якому видно, що перед рукостисканням у Путіна неконтрольовано смикається права рука. Або відео зустрічі з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, де Путін правою рукою тримався за стіл. В принципі це схоже на хворобу Паркінсона, хоча ще може бути і якась інша неврологічна симптоматика, але однозначно - це неврологічні симптоми", - пояснив фахівець.

Посилаючись на розслідування журналістів про ймовірне захворювання щитовидної залози у Путіна, лікар не виключив таку ймовірність, оскільки в матеріалі стверджувалося, що диктатора завжди супроводжує бригада медиків з онкологом в її складі.

"І це говорить про те, що дійсно якась онкологія у нього може бути", - додав він.

"Більш того, кілька років тому Путін раптово зник з публічного простору, а потім несподівано з'явився в Санкт-Петербурзі. Річ у тому, що саме в цьому місті знаходиться найбільший в Росії федеральний онкологічний центр з сучасним обладнанням для проведення променевої терапії. Яка саме онкологія у Путіна, цього ніхто не знає. Це може бути онкологія і щитовидної залози або черевної порожнини, про що також писали ЗМІ, може бути й кілька онкологічних захворювань одночасно", - говорить Фрідель.

За його словами, якщо мова йде про онкологію щитовидної залози, то вона дуже добре лікується. Якщо ж онкологія черевної порожнини, там вже все значно складніше і серйозніше.

"Однак за зовнішнім виглядом людини цього сказати не можна. Але однозначно, щось таке у Путіна може бути. Можливо, життєвий цикл цього нелюда закінчується, тому він і почав війну і вторгнення в Україну, адже ці плани виношувалися багато років і тепер, до кінця життя, він вирішив їх реалізувати", - сказав онколог.

Джерело: НВ

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...