"Він символізує боротьбу добра зі злом": Кива лякає владу "Медведем", готовим на все

Народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Віктор Медведчук готовий не тільки до продовження домашнього арешту, а навіть сісти до в’язниці, оскільки це зробить його «символом для всіх». Таку заяву зробив соратник Медведчука, нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива в ефірі одіозного каналу «Перший незалежний» у середу, 1 вересня, коментуючи призначене судове засідання щодо продовження домашнього арешту своєму шефу, передають Патріоти України.

У своєму виступі скандальний депутат порівнює Медведчука із «Медведем», який, на думку Киви, символізує боротьбу «боротьбу добра зі злом». «Медведь сьогодні – це символ боротьби добра зі злом, символ боротьби за життя, за мир. Ось що сьогодні лежить в основі нашої спільної позиції», – заявив нардеп.

Також у своєму виступі Кива порівняв президента Зеленського із маніяком, який «не зупиниться», а українців із «бродячими псами», які чомусь «ходять по світу з простягнутою рукою». «Медведь приїде на суд, і вони вручать йому нові підозри… домашній арешт. Вони навіть спробують його засудити. Так ось, і це ніколи не зламає цю людину. Якщо треба, він піде і до в’язниці. Там він стане непохитним символом для всіх. Це буде (ув'язнення Медведчука – ред.), мабуть, найбільшою помилкою влади», – підсумував Кива.

Зазначимо, що підозрюваному у державній зраді нардепу від прокремлівської партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку вручили клопотання про продовження строку домашнього арешту ще на два місяці. Питання щодо продовження арешту вирішуватиме Печерський суд столиці 2 вересня.

Нагадаємо, 11 травня генеральна прокурорка України Ірина Венедиктова підписала підозри у державній зраді і замаху на розкрадання національних ресурсів в Криму народним депутатам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. 20 серпня вона повідомила, що слідство у справі Медведчука про державну зраду і замах на розграбування надр завершено.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...