"Він синій наглухо": Заступника міністра Уруського спіймали п'яним за кермом (відео)

Віталій Немилостивий – заступник віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського – був зупинений копами, які запідозрили чоловіка у водінні в нетверезому стані. Відповідне відео, зняте нагрудною камерою одного з поліцейських, з'явилося в розпорядженні ЗМІ, повідомляють Патріоти України.

Судячи з оприлюдненого запису, Немилостивий відмовився оформляти протокол, намагався піти з місця інциденту й навіть влаштував бійку з патрульними.

Заступник Уруського спілкується з поліцейськими

На відео зображено момент, як чоловік йде з ключами (очевидно, від авто) до співробітників Національної поліції. У цей момент коп, звертаючись до колеги, сказав: "Він синій наглухо".

Заступник Уруського спробував віддати ключі патрульним і піти, але правоохоронець не давав йому цього зробити. Коли коп пішов за чоловіком та закликав його зупинитися, той сказав: "Я заступник міністра!".

Між водієм і правоохоронцями сталася перепалка, під час якої Немилостивий кричав, щоб копи "прибрали руки". На записі також є момент штовханини між чиновником і патрульними.

Кадр із відео

Запис інциденту:

Додамо, в грудні 2020 року з'явилася інформація, що міністр Уруський, у минулому людина Жванії і Мартиненка, також попадався на пияцтві – його нібито затримали в Туреччині за п'яний дебош у готелі.

Джерело: Обозреватель

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...