"Він цього не розуміє": Ексдепутат Держдуми РФ пояснив, коли настане колапс режима Путіна

Якщо Володимиру Путіну не вдасться зробити ніяких проривів найближчим часом, то його позиції будуть поступово послаблюватися, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Главреду російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми РФ Геннадій Гудков зазначив, що в міру кількості і якості успіхів Збройних Сил України, режим буде слабшати, почнуться внутрішні процеси – розбрат, розкол, гризня кланів.

"Боюся, що швидко він не впаде, але повна військова поразка для Путіна означатиме як мінімум відкат до кордонів 23 лютого або ще далі. Для нього це означатиме старт колапсу його режиму, і тоді він втратить будь - які можливості для контролю свого оточення і країни", - зазначив Гудков.

Хто такий Геннадій Гудков

За його словами, Путін в цьому питанні далекий від реальності. "Він цього не розуміє. Він вважає, що все йде більш-менш (принаймні, він це озвучує на людях). Путін вважає, що йому вдасться затягнути війну на нескінченно довгий час і, як вважають в РФ, у нього є останній аргумент у вигляді ядерної зброї. Тому в цій ситуації Путін міркує трохи інакше – він розуміє, що не має права піддавати ризику своє життя і владу (він не розділяє одне й інше) у разі військової поразки, але він вважає, що зуміє його уникнути. Це - його уявлення нинішньої ситуації", - підсумував експерт.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...