Він уже не побачить Мухосранськ: Росія заборонила в'їзд у країну Джо Байдену та низці топчиновників США

Міністерство закордонних справ РФ запровадило низку персональних санкцій проти чиновників США. Зокрема, йдеться про президента Штатів Джо Байдена, нинішніх та колишніх голів Держдепартаменту та інших представників влади.

Це оголошення з'явилося на сайті російського відомства. Зазначається, що до санкційного списку потрапили син президента США Хантер Байден, голова Держдепартаменту Ентоні Блінкен, прессекретар глави держави Джен Псакі, радник з нацбезпеки Джейк Салліван та інші.

Причинною складання списку офіційно став "украй русофобський курс" США. Чиновники, які потрапили під обмеження, не можуть більше відвідувати РФ. Такий крок став "відповіддю" на масштабні санкції, які США ввели проти багатьох російських чиновників, бізнесменів та політиків.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...