"Він виконав свій план, а я не отримав задоволення": Путін розкритикував своє інтерв'ю з Карлсоном та назвав того "небезпечною людиною"

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що американський журналіст Такер Карлсон – небезпечна людина, яка спеціально «обрала тактику не ставити під час розмови гострі запитання», передають Патріоти України.

«Такер Карлсон – небезпечна людина. Я чесно кажучи, гадав, що він буде вести себе агресивно та ставитиме гострі запитання. Але він обрав іншу тактику та як на західного журналіста виявився терплячим та не давав мені приводу зробити те, до чого я був готовий», - зазначив президент країни-агресорки.

Путін додав, що, на його думку, Карлсон дотримувався свого певного плану, який врешті-решт і виконав. Російський диктатор також наголосив, що від інтерв’ю «повного задоволення не отримав».

"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

неділя, 19 травень 2024, 20:40

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України....

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів

неділя, 19 травень 2024, 20:16

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів. Наступного тижня уряд країни запровадить закон, який дозволить прикордонникам блокувати шукачів притулку, які намагаються в'їхати з Росії. Про це з посиланням на заяву прем’єра пише Reuters, п...