"Він вже дорослий...": Посол Росії у Великій Британії дивно пояснив, чому його син не воює

Надзвичайний посол РФ у Великобританії Андрій Келін відповів, чому його син не був призваний під час часткової мобілізації, передають Патріоти України.

Як він заявив в інтерв'ю ВВС, причина в тому, що у нього є власна родина. "Мій син уже дорослий. У нього є сім'я, і він не воює в Україні", – відповів посол РФ.

На уточнювальне питання про те, як би він почувався, якби його сина все ж мобілізували на війну, Келін повторив, що його син не може бути призваний в російську армію. Цього разу він назвав причиною відсутність спеціальності.

Крім цього, Келін наголосив, що мобілізація нібито закінчилася, тож його син залишиться вдома.

Андрій Келін - що відомо про російського дипломата

65-річний Андрій Келін на дипломатичній роботі з 1979 року. Спершу він працював в посольстві СРСР в Нідерландах, після – в Бельгії. Упродовж 2005-2011, 2015-2019 років він обіймав різні посади в МЗС РФ, 4 роки був постпредом РФ при ОБСЄ.

З 2019 року є надзвичайним послом РФ у Великобританії. Наразі він залишається на посаді, але йому заборонили відвідувати будівлю парламенту. У січні поточного року Келін заявляв, що Росія не вторгатиметься в Україну. Пізніше на запитання про те, навіщо він збрехав, посол відповів, що тоді про плани Москви не знав.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...