"Він завжди або в образі, або лиже комусь д*пу": Панін "розніс" путініста Дюжева

Російський актор Олексій Панін, який засудив війну в Україні, висловився про свого колегу Дмитра Дюжева, який раніше закликав славити Росію стоячи, передають Патріоти України.

За словами Паніна, найчастіше Дюжев або знаходиться в образі, або комусь догоджає. Вкрай рідко його можна побачити в нормальному стані. "Мені пощастило, два рази в житті я бачив Діму нормальним і справжнім. Один раз, коли ми обкурилися у нього в номері, у Волгограді, це якраз було на День перемоги. А другий раз коли він зайшов до мене в театр, на виставу і ми в антракті напилися з ним горілки. Після я пішов проводжати його на поїзд. Весь інший час, він завжди був в образі або лизав комусь д*пу. Одне з двох", - написав Панін в Instagram.

Він додав, що промовчав би про це, але виступ Дюжева на мітингу в Санкт-Петербурзі на підтримку російської агресії проти України його вразив, і не в дуже хорошому сенсі. "Не став би про це говорити, але в останньому своєму виступі за Росію, він перевершив сам себе", - додав актор.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...