Він знає все і про все: Зеленський влаштував "головомийку" на засіданні РНБО

Засідання РНБО

У п'ятницю, 4 червня, президент України Володимир Зеленський залишився невдоволеним підготовкою інформації про стан водних ресурсів держави, яка прозвучала на засіданні Ради національної безпеки і оборони, повідомляють Патріоти України з посиланням на Офіс президента.

Учасники засідання заслухали інформацію про водні ресурси України та забезпеченні населення якісною питною водою. Одним з питань, що розглядалися, була реконструкція Бортницької станції аерації, яка призначені для біологічного очищення стічних вод Києва. Також розглядалася проблема забезпечення питною водою південних регіонів України.

Секретар РНБО Олексій Данилов зазначив, що президент Володимир Зеленський висловив невдоволення підготовкою питання, тому його розгляд перенесли на наступне засідання.


"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...