Влаштували "теплий" прийом: Вірастюк склав присягу в Раді під крики "Ганьба" (відео)

Український стронгмен Василь Вірастюк, якого тільки нещодавно офіційно визнали переможцем довиборів у Верховну Раду в окрузі №87 на Прикарпатті, склав присягу нардепа. Це відбулося на засіданні парламенту 15 червня. Водночас у залі парламентарі кричали "Ганьба!". Сесія транслювалася онлайн на телеканалі "Рада", передають Патріоти України.

"Присягаю на вірність Україні. Зобов’язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу. Присягаю дотримуватися Конституції та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників", – зачитав Вірастюк текст присяги під викрики "Ганьбу!" із боку депутатів від групи "За майбутнє".

Представники останньої висловили переконання, що мандат по праву мав би належати їхньому кандидату Олександру Шевченку. Все ж нового парламентаря, який поповнив склад фракції монобільшості у ВРУ, привітали колеги зі "Слуги народу" та представники інших політсил.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...