Вірменія завдала потужного удару по азербайджанському літаку: Страшний вибух потрапив на відео

У понеділок, 12 жовтня, в Нагірному Карабасі, де не дотримуються перемир'я всупереч домовленостям, армія Вірменії збила літак Азербайджану. Відео опублікували в Telegram-каналі "RT російською", передають Патріоти України.

Про обстріл і його наслідки відзвітували в Міноборони Вірменії. Там заявили, що знищили літак Ан-2, який ВС Азербайджану використовував як безпілотник. В мережі оприлюднили кадри, де спочатку відео зняли падіння літального апарату.

Нагадаємо, раніше Азербайджан заявив, що готовий надати гуманітарні коридори для вірменського населення в зоні конфлікту в Нагірному Карабасі. Також з гуманітарних коридорів можуть вийти військовослужбовці армії Вірменії, які вирішили добровільно здатися.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...