Вірменська армія знову завдала ракетного удару по другому за населенням місту Азербайджану, повідомляється про багато жертв серед цивільних (відео)

У суботу, 17 жовтня, в результаті обстрілу мирного населення у великому азербайджанському місті Гаянджа загинули 12 осіб, Азербайджан звинувачує Вірменію, між країнами, незважаючи на режим припинення вогню, повідомляють Патріоти України з посиланням на Day.Az.

У Генпрокуратурі Азербайджану повідомили, що понад 40 осіб отримали поранення в результаті ракетного удару, також серйозно постраждали численні об'єкти цивільної інфраструктури та автотранспорт.

В Гянджа потрапили дві ракети, обидві в житлові квартали. Всього постраждали 20 будинків, п'ять будинків повністю зруйновано. Наразі тривають пошуково-рятувальні роботи.

За відомостями завідувача відділом з питань зовнішньої політики адміністрації президента Азербайджану Хікмета Гаджиєва, удар по Гянджі завдано оперативно-тактичним ракетним комплексом "Ельбрус".

У той же час, в Міністерстві оборони Вірменії спростували заяву Баку про обстріл території Азербайджану.

"З території Вірменії або з боку ЗС Вірменії в напрямку Азербайджану не було відкрито жодного вогню", - написала прес-секретар Міноборони Вірменії Шушан Степанян.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...