Вірний "ад'ютант" слідує за своїм паном: Зорян Шкіряк подав у відставку

Новий міністр не потребує порад радника Авакова, нічим не зарадиш

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив про звільнення з посади. Про це він написав у своєму фейсбуці 23 липня, зазначають Патріоти України.

«Я – все. Сьогодні, відразу по поверненню з відпустки, звільнився з МВС України. Спокійно і з дотриманням усіх необхідних формальностей», – написав урядовець.

Він не уточнив конкретних причин звільнення, але зазначив, що «пишається кожним днем, проведеним на посаді». Також Шкіряк не повідомив, чи планує продовжувати роботу в державних органах, написавши, що «зробить невеличку паузу».

Міністерство внутрішніх справ наразі не коментувало заяву Шкіряка.

Зорян Шкіряк був радником міністра внутрішніх справ з 2014 року.

Верховна Рада України 16 липня проголосувала за призначення депутата парламенту Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ.

До того Верховна Рада відправила у відставку Арсена Авакова, який був міністром внутрішніх справ понад сім років, від лютого 2014-го.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...