"Вірний піхотинець Путіна" у важкому стані: За життя Кадирова борються кращі вірусологи Москви

Інфікування могло статися близько 2-3 тижнів тому, коли Кадиров відвідував хворого главу Урус-Мартанівського району Чечні.

Госпіталізований через коронавірус глава Чечні Рамзан Кадиров знаходиться у важкому стані. Про це повідомили відразу кілька російських незалежних медіа, передають Патріоти України.

За даними джерел ресурсу Baza, інфікування могло статися близько 2-3 тижнів тому, коли він відвідував главу Урус-Мартанівського району Чечні Валіда Абдурешидова. Тоді він увійшов в «червону зону» лікарні в недбало накинутому халаті і в легкій масці, з-під якої стирчала борода. Більш того, він обійняв хворого.

Через тиждень Рамзан Ахматович став почуватися зле, проте спочатку він списав це все на ГРВІ. «Через це час було згаяно, - і тепер за життя керівника Чеченської республіки б'ються московські лікарі. У нього серйозно уражені легені», - повідомляє Baza.

Проте джерело ТАСС називає стан Кадирова «стабільним». В інтерв'ю офіційному агентству помічник глави республіки, Ахмед Дудаєв заявив, що його шеф продовжує «особисто контролювати ситуацію» з поширенням коронавіруса у Чечні.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...