"Вірогідно РНБО розглядатиме питання загальнонаціонального локдауну, після чого, можливо, всю країну "закриють" до травня", - Приходько

Вірогідно РНБО розглядатиме питання загальнонаціонального локдауну, після чого, можливо, "закриють" всю країну до травня – Приходько

"Ну що...Секретар РНБО Олексій Данілов фактично підтвердив те, про що в певних колах знали тижня два: Цієї п‘ятниці, 26.03.2021, РНБО розглядатиме питання загальнонаціонального локдауну, після чого, МОЖЛИВО, закриють всю країну до травня, як минулоріч", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Назар Приходько, передають Патріоти України, і продовжує:

"Всупереч очікуванням - я не буду обурюватися локдауном, адже та ж Чехія чи Франція давно в ньому, а на черзі й інші європейські країни. Я хочу запитати: як ЦЬОГО разу влада використає цей час?

Не секрет, що локдаун вводиться не тільки для того аби зупинити темпи зростання захворювання, а й для того, щоб «перегрупуватися», запустити в дію необхідні програми, ухвалити необхідні рішення та реалізувати стратегію подолання хвороби.

Що ми бачили минулого разу? Продаж Радуцьким масок з Держрезерву до Китаю, а респіраторів 2-3 класів, під прикриттям Нєфьодова до Іспанії? Чи може те, що коли під час першої хвилі почалося зростання захворюваності виявилось, що немає кисню, кисневих трас, мобільних груп та мобільних шпиталів?

Що влада не здатна належним чином допомогти мікро та малому бізнесу? Що сфери культури, мистецтва, шоубізу, туризму, ресторанного бізнесу та масових заходів - залишилась із собою сам на сам?

І в той же час - працювали «Епіцентр», «Велюр», «Аляска» та інші обрані центри та ресторани, бо нормально «занесли»...

От тому я дуже підозріло ставлюся до можливого запровадження Локдаун-2, бо окрім вищеперерахованого бардака, додасться ще й ВСЕОХОПЛЮЮЧИЙ бардак з вакцинацією, як через ускладнену локдауном логістику, так і через банальний ідіотизм та профанство, якими в світі дуже «славиться» наша влада...".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...