Вірте в ЗСУ: Скільки "двохсотих" було в окупантів цього тижня

12 російських найманців було ліквідовано, а ще 16 осіб – це санітарні втрати.

З 8 по 15 листопада втрати збройних формувань Російської Федерації на Донбасі склали 28 осіб. 12 із них - ліквідовано, передають Патріоти України.

"За інформацією розвідки Об'єднаних сил, з 8 по 15 листопада 2019 року втрати збройних формувань Російської Федерації склали 28 осіб. 12 окупантів було ліквідовано, а ще 16 осіб – це санітарні втрати" - передає Штаб ООС.

У прес-центрі пояснили, що у разі загрози життю та здоров'ю, спроб захоплення територій або проникнення ворожих розвідувально-диверсійних груп військовослужбовці Об'єднаних сил дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...