Вірить у високу компетенцію колеги: Зеленський призначив "слугу"-шоумена главою Черкаської ОДА

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 38/2021 про призначення Олександра Скічка на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації, повідомляють Патріоти України з посиланням на ОПУ.

Два колишні діяча естради зустрілися на Банковій, де Зеленський вручив Скічку службове посвідчення.

"Бажаю вам успіху на посаді. Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проєктів.

Будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей – все те, чого потребують мешканці Черкащини", - заявив пан Зеленський.

Олександр Скічко народився 1991 року в Черкасах. У 2013-му закінчив Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана" за спеціальністю "міжнародна економіка" (магістр з міжнародної економіки). Близько 10 років займався підприємницькою діяльністю. У 2019-му був обраний народним депутатом України.

29 річний телеведучий Скічко пройшов до Верховної Ради у 2019 році за мажоритарним виборчим округом №197 у Черкаській області.


Сили оборони намагаються відтіснити окупантів в напрямку Глибокого на Харківщині - Генштаб ЗСУ

субота, 18 травень 2024, 14:17

У суботу, 18 травня, Генштаб ЗСУ повідомив, що на Харківському напрямку Сили оборони намагаються відтіснити окупантів поблизу Глибокого. Про це йдеться у новому зведенні, опублікованому у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що росіяни н...

Повернення в минуле: На ТОТ Луганщини через відсутність інтернету місцеві замовляють в окупантів запис фільмів на диск чи флешку

субота, 18 травень 2024, 13:53

Мешканці тимчасово окупованої Луганської області вимушені звертатися до загарбників, щоб записати матеріали на фізичні носії, адже у низці регіонів немає доступу до інтернету. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор, передають Патріоти У...