Вісім класів освіти, забрали з в'язниці: Полонений окупант розповів, як потрапив на фронт (відео)

Полонений російський окупант із ПВК "Шторм-Z" Євген Бєляєв розповів, що потрапив на війну в Україну просто з в'язниці. Командування загарбників не давало права вибору, у разі відмови зекам створили б нестерпні умови існування, передають Патріоти України.

Бєляєву та ще кільком ув'язненим швидко підсунули на підпис кілька папірців й оперативно вивезли на фронт, де просто кинули в бій. Відео допиту воєнного злочинця OBOZ.UA отримав із власних джерел.

Окупант розповів, що він родом із Чити, Забайкальського краю, військова спеціальність – стрілець, звання – рядовий, з освіти має лише 8 класів школи. Він висловив думку, що ані малоосвіченість, ані судимості не дають командуванню РФ права кидати людей на смерть.

Бєляєв розповів, що обіцяної зарплати окупанти не отримують. Із заявлених командуванням 204 тисяч рублів він лише раз отримав 26 тисяч рублів. Крім того, за його словами, дехто з підрозділу не отримував жодних коштів близько пів року.

Також окупант розповів, що втекти з позицій ніхто з них не зміг би, навіть за бажання. Позаду стоять загороджувальні загони, які ліквідують кожного, хто наважиться на спробу втечі.

"А сенс нам тікати? Нас позаду "свої" прих**рять, попереду – твої. Взагалі я зрозуміти не можу. Для чого взагалі ця війна? За що ми воюємо взагалі?" – скаржився окупант українському військовому.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...