"Вітаю, нарешті вас звільнили": Світлана Тарабарова зізналася, як її дядько з Росії відреагував на окупацію Херсона

31-річна Світлана Тарабарова, як і безліч зірок українського шоу-бізу, має близьких на Росії. Туди переїхав рідний брат її мами. Чоловік, який виріс у Херсоні, радів, що путінська армія окупувала місто, бо люди там нібито нарешті заживуть. Про це він написав родині на третій день війни, передають Патріоти України.

Світлана Тарабарова про дядька з Росії

"У Херсоні були бої за Антонівський міст. Місто було налякане. Шок. А він пише смс моїй сестрі: "Галечко, вітаю, нарешті вас звільнили. Тепер ви заживете". Це рідний дядько", – заявила шокована артистка.

Наступні кілька днів після цього вся рідня намагалася переконати чоловіка, що Росія прийшла в Україну з війною, а не зі "спецоперацією зі звільнення". Однак той їх не чув і шукав свої аргументи, "не здавався", як зауважила Тарабарова.

"Три дні ми переписувалися всією родиною. Ми закінчили переписуватися після того, як моя мама сказала: "Просто заблокуй його". Рідна сестра сказала. Він не розуміє, він сліпий. Пропаганда настільки виїла йому мозок", – зізналася співачка.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...