Віталій Кім анонсував хороші новини на півдні та нові системи ППО

У п’ятницю, 9 вересня, можуть бути оприлюднені добрі новини про ситуацію на півдні України. Про це заявив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передають Патріоти України.

Також очікуються нові системи ППО. Він наголосив, що нові системи ППО можуть надійти вже у п'ятницю, 9 вересня. «Дуже чекаємо також хороших новин на півдні! Плюс додаткова ППО. Думаю, завтра», - написав Кім.

Інших деталей голова Миколаївської ОВА не розкрив.


Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...