Вів вогонь із САУ: На Донбасі "засвітився" депутат Держдуми РФ (фото)

Один із колишніх ватажків терористів "ДНР", депутат Держдуми РФ Олександр Бородай засвітився на Донбасі. Він, ймовірно, взяв безпосередню участь у бойових діях, ведучи вогонь із самохідної артилерійської установки у напрямку позицій Збройних сил України. Відео було опубліковано в пропагандистському Telegram-каналі "WarGonzo", передають Патріоти України.

Там стверджують, що Бородай стріляв із САУ не на полігоні, а поряд із лінією бойового зіткнення. "Постріли, зроблені Бородаєм, навчальними не назвеш", – сказано у повідомленні.

При цьому, коли і де саме терорист, який також є головою "Союзу добровольців Донбасу" (СДД), побував на Донбасі, не розголошується. Пропагандисти також похвалилися, що кілька загонів, "сформованих по лінії СДД", беруть участь у війні проти України на різних напрямках.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...