Візит начальника Штабу оборони Великої Британії: Залужний поділився подробицями про зустріч

До Києва завітав начальник Штабу оборони Великої Британії адмірал сер Тоні Радакін. Це чергова конструктивна зустріч з нашими британськими партнерами. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, передають Патріоти України.

Що відомо

Як відзначив Залужний, під час зустрічі провели роботу на одному із пунктів управління та обговорили нагальні потреби українського війська. "Детально ознайомив адмірала Радакіна з обстановкою на полі бою, з нашими наступальними та оборонними діями", – зауважив генерал.

Залужний подякував партнерам за підтримку. "Продовжуємо боротися з російським агресором задля Перемоги", – підкреслив він.

Військові відповіли, кого найбільше бракує на фронті для перемоги у війні з Росією

неділя, 28 липень 2024, 7:37

Команда медичної евакуації бригади "Червона калина", що наразі працює на Запорізькому напрямку, за час своєї роботи не втратила жодного воїна. У військових медиків дві автівки, де є все необхідне для транспортування тяжкопоранених., передають Патріоти ...

Санкції не завада? Російські ракети і безпілотники містять компоненти з понад 20 країн, - Інститут судових експертиз

неділя, 28 липень 2024, 6:50

Російські ракети та дрони, якими країна-агресор щодня атакує міста та села України, містять компоненти, виготовлені у більш ніж 20 країнах. Серед них зокрема США, Тайвань, Китай та інші, передають Патріоти України. Ці деталі в збитому ворожому озброєнн...