Вік вже не рятує? У окупованому Донецьку "військкомати" взялися за пенсіонерів на тлі великих втрат

Російські загарбники вживають заходів для поповнення втрат свого окупаційного особового складу, які вони несуть у війні проти України. У тимчасово окупованому Донецьку "військкомати" почали шукати офіцерів запасу серед пенсіонерів, передають Патріоти України.

"Противник щодня зазнає значних втрат в особовому складі, тому не припиняє вживати заходів щодо їх поповнення. Нещодавно у тимчасово окупованому Донецьку, військові комісаріати отримали вказівку щодо уточнення персональних облікових даних офіцерів запасу віком до 65 років включно. А також солдатів, сержантів та прапорщиків запасу віком до 50 років", – йдеться у повідомленні Генерального штабу Збройних сил України.

Крім того, у готелі "Донбас" міста Кадіївка тимчасово окупованої Луганської області працює загарбницька військово-лікарська комісія. "Робота ВЛК направлена на визнання придатними поранених військовослужбовців 2-го армійського корпусу російських окупаційних військ для подальшого їх повернення до строю. Таким чином російське військове керівництво намагається оперативно відновлювати свої підрозділи", – сказано у зведенні.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...