Входила до структури "Газпром нефть": У Києві "накрили" фірму, яка фінансувала російську агресію (фото)

Служба безпеки України заблокувала діяльність столичної компанії, яка входила до структури російської компанії "Газпром нефть". Підприємство входило до структури кремлівського монополіста, власники якого належать до найближчого оточення вищого військово-політичного керівництва країни-агресора РФ, повідомляють Патріоти України із посиланням на СБУ.

Представники української "філії" перераховували частину прибутків до федерального бюджету Росії, з якого країна-агресор брала кошти для повномасштабного вторгнення на територію України.

Керівники столичного підприємства налагодили збут у промислових масштабах російських паливно-мастильних матеріалів, які застосовують для техобслуговування транспортних агрегатів.

Готову продукцію отримували від своїх "бізнес-партнерів" з РФ і зберігали на власних великогабаритних складах. Логістичні бази також використовували для реалізації товару, насамперед, афілійованим фірмам і клієнтам з тіньового ринку.

Під час обшуків за місцями складування нафтопродуктів, співробітники СБУ виявили понад 27 т російських мастил. Мастила знаходились у ємностях з маркуванням російської корпорації. Вартість вилученої продукції становить майже 10 млн грн.

Весь конфіскований товар передадуть на потреби Збройних сил України. Основним власником "Газпром нефть" є "Газпром". Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею – фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...