"Включно з авіаційно-ракетним ударом": У ГУР повідомили, скільки замахів на життя пережив Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов пережив понад 10 замахів на життя. Про це повідомив в ефірі ISLND TV речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передають Патріоти України.

"В цілому, сумарно більше десяти. Це з 2014 року", — додав Юсов. Щодо того, в який спосіб здійснювалися замахи, то речник ГУР врахував і авіаційно-ракетний удар.

"Включно за авіаційно-ракетним ударом (...) На жодну годину, жодну хвилину Головне управління розвідки, в тому числі в місті постійної дислокації, не зупиняло своєї діяльності у виконанні своїх обов'язків. Це саме стосується командира і всієї команди.

Дуже потішні були потім намагання російської пропаганди пояснити. що хтось десь потім лікувався, якісь наслідки, там зачіска не та, там ще щось. Дуже кумедно, дуже цікаво, продовжуйте витрачати свої зусилля і ресурси", — розповів Юсов. Також він додав, що жодного загиблого внаслідок цих ударів не було.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...