Вкрай тривожний сигнал для влади: За 5 місяців рейтинг Зеленського знизився на понад 10%, - КМІС

За чинного президента Володимира Зеленського готові проголосувати майже 31% виборців, які вже визначилися. Про це свідчать дані опитування Київського міжнародного інституту соціології, передають Патріоти України.

За даними соцопитування, якби вибори президента відбувалися в середині вересня, то 31,8% виборців проголосували б за Зеленського, 18,9% – за Петра Порошенка, 13,3% – за Юрія Бойка, 9,8% – за Юлію Тимошенко, 6,8% – за Ігоря Смешка, 6% – за Олега Ляшка, 4,9% – за Анатолія Гриценка, 2,3% – за Олександра Вілкула, за інших кандидатів - загалом 6,1%.

Порівнюючи рейтинг Зеленського у квітні, його підтримка серед українців зменшилась на 10,8%, натомість у Порошенка рейтинг зріс на 4%.

Соцопитування проводилось 12-16 вересня методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки телефонних номерів. До вибірки не включалися території, окуповані РФ. В ході опитування проведено 2 тис. інтерв'ю.

Згідно з опитуванням соціологічної групи "Рейтинг" 3-6 вересня, президента Володимира Зеленського готові підтримати на виборах 29% тих, хто визначився і має намір брати участь у голосуванні.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...