"Вкрало бюджетну туш для вій і, с*ка, дитячі заколки!": Окупанта спіймали разом зі здобиччю (фото)

В Україні взяли в полон російського військового-мародера, який викрав із будинку в одному з населених пунктів прикраси, телефони й інші речі. Він забрав навіть дитячі шпильки й бюджетну косметику. Про це у Facebook повідомила журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва, передають Патріоти України.

Вона також показала фото злочинця й награбоване ним майно. Крадієм виявився лейтенант Горовенко Денис Володимирович, командир взводу мотострілецької роти військової частини 71 718 (70 МСП 42 дивізії 58 армії ЗС РФ). Йому 22 роки.

На кадрах показано, що він вкрав в українців кілька телефонів, годинників, паспортів, золотих прикрас (хрестиків, каблучок та ланцюжків), а також лак для нігтів, блиск для губ, туш для вій та дитячі шпильки.

Журналістка не відкинула, що заради "трофеїв" військовий "другої армії світу" міг і вбивати українців. "Накрало для своєї баби телефонів, золотих хрестиків та каблучок. Вкрало бюджетну туш для вій і с*ка – дитячі заколки! Певно, когось і вбило за всі ці подарунки для самиці", – зазначила вона.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...