Вкрали дублянку й вудку: Окупанти хапають все, що бачать, коли їх починають гнати ЗСУ

Військові з "другої армії світу" цинічно обкрадають домівки на тимчасово окупованих територіях України. Вони хапають усе, що їм трапляється, особливо, коли розуміють, що незабаром тікатимуть. Про це 24 каналу повідомила кореспондентка з Харкова. Вона переповіла історію, яку почула від чоловіка зі звільненої Збройними Силами України Вільхівки, що на Харківщині, передають Патріоти України.

Крадуть усе, що бачать

Чоловік розповів, що у нього російські окупанти вкрали дублянку, електродриль і вудку, яку він тільки придбав, – поділилась кореспондентка.

Вона зазначила, що окупанти грабують усі будинки. Російських нелюдів, ласих на чуже, приваблюють не тільки багаті маєтки – вони також мародерять у звичайних сільських дачних хатинках.

Водночас журналістка зауважила, що активізовуються російські загарбники, коли наші захисники починають їх вибивати з українських населених пунктів. Саме тоді "друга армія світу" хапає все чуже, що побачить.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...