Вкрав 2 млн грн із держбюджету та отримав громадянство РФ: Суддя з Луганщини виявився зрадником та злодієм (фото)

ДБР заочно повідомило про підозру судді Брянківського району Луганської області, який привласнив майже два мільйони гривень з державного бюджету. Про це повідомили в пресслужбі ДБР, передають Патріоти України.

Як стало відомо, суддя після окупації Брянківського району був переведений до суду на підконтрольну Україні територію. Проте чиновник не з’явився на новому місці роботи, а виїхав до Росії, де отримав громадянство.

“При цьому суддя усвідомлював, що після набуття громадянства іншої країни його повноваження як судді мають бути припинені. Він приховав це від Державної судової адміністрації України аби продовжувати отримувати суддівську винагороду. Протягом двох років судді незаконно було виплачено з держбюджету 1 млн 894 тисячі гривень”, - розповіли в ДБР.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...