Влада міняється - ​"Свати" повертаються! Апеляційний суд дозволив в'їзд в Україну затятому рашисту Добронравову та поновлення прокату серіалу

Позов СБУ та Держкіно відхилено. Недореформована українська Феміда зробила подарунок новоспеченому президенту ТОВ "Кіноквартал" та одіозному акторові, котрий не втомлюється паплюжити "бандерівську" Україну та не вилазить з окупованого Криму.

Федір Добронравов

Шостий апеляційний адміністративний суд у Києві 15 травня відхилив апеляційні скарги Служби безпеки України та Державного агентства України з питань кіно в адміністративному провадженні за позовом телекомпанії "1+1" і ТОВ "Кіноквартал", ідеться в повідомленні прес-служби суду, зазначають Патріоти України.

Як пояснила агентству "Українські новини" прес-секретар Шостого апеляційного адмінсуду Ольга Шкіль, набуло чинності рішення суду першої інстанції про зняття заборони на демонстрацію серіалу "Свати". Також знято заборону СБУ на в'їзд в Україну російському актору Федорові Добронравову, який грає головну роль у цьому серіалі.

22 листопада 2017 року стало відомо, що СБУ заборонила Добронравову в'їзд в Україну на три роки за поїздки у Крим і підтримку анексії півострова. В інтерв'ю 2014 року, оприлюдненому на YouTube-каналі 1tvnetru, актор говорив, що "Крим мав повернутися до складу Росії".

28 листопада Мінкультури України внесло Добронравова в перелік осіб, які загрожують національній безпеці держави. Державне агентство України визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу "Свати".

Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський 30 листопада 2017 року повідомив виданню "ГОРДОН", що закриває проект "Свати".

10 січня 2018 року телеканал "1+1" подав у суд на Мінкультури України і Держкіно щодо заборони "Сватів".

27 березня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправною заборону на в'їзд в Україну Добронравову й анулював заборону на трансляцію деяких фільмів за його участю, зокрема серіалу "Свати".

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...