"Влада обі*ралася дуже знатно": Журналіст прокоментував справу Шеремета

Суд у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета затягуватимуть настільки, наскільки буде воля діючої влади. Про це заявив журналіст та режисер Руслан Горовий, передають Патріоти України.

"Всі ці суди, які відбуваються ось уже рік, це така гра у м'яч. Який кидають одна сторона іншій. Прокуратура з поліцією у бік захисту. А захист – назад. А в цей час як мінімум три долі абсолютно зламані. Вже зрозуміло, що по трьом людям пройшлися катком. Ще до того, як суд виніс хоч якесь рішення", - каже журналіст.

"Вони обісралися дуже знатно. Заявити: все вже фактично довели. Ще й у присутності глави держави. А назад відкотитися – ніхто такого не зробить. Це у цивілізованих країнах, коли помиляються – ідуть у відставку. А в нас можна зробити все, що хочеш і навіть не вибачаючись. Влада просто буде до кінця відстоювати свою позицію.

Або чекають, що все затихне, щоб зрулити ситуацію із меншими для себе наслідками. Або навпаки намагаються підігрівати ситуацію наскільки можна. Щоб прихильники затриманих все більше розпалювалися. Якби була доказова база, то ніхто б не робив ці качелі", - каже він.

"Теперішня влада не є демократичною, тільки грається у демократію. Звикли, що "я начальник - ти дурак", "ти начальник – я дурак". Виросли з совка.

Всі ті, хто заявляли "ось спіймали вбивць, ось є беззаперечні докази", мають понести покарання. Яке, це звісно не мені вирішувати. Але воно має бути", - говорить Руслан Горовий.

Джерело: Gazeta.ua

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...