Влада в Бешкеці очухалась після поразки: Звільненого з СІЗО екс-президента Киргизстану Атамбаєва затримали

Колишнього президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва затримали правоохоронці. Про це повідомила представник Соціал-демократичної партії Киргизстану Кундуз Жолдубаєва, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Інтерфакс-Захід“.

“Так, затриманий”, – сказала вона.

Раніше Жолдубаєва розповідала, що спецназ прибув до розташованої в селі Кой-Таш в передмісті Бішкека резиденції Атамбаєва з метою схопити звільненого мітингарями з в'язниці кількома днями раніше експрезидента.

Пізніше затримання лідера опозиції підтвердили в Держкомітеті національної безпеки (ДКНБ) Киргизстану.

“10 жовтня в результаті проведених оперативно-розшукових заходів ДКНБ спільно з МВС на підставі слідчого доручення в рамках кримінальної справи за фактом організації масових заворушень в Бішкеку був затриманий Алмазбек Атамбаєв”, – повідомили в прес-службі ДКНБ.

Разом з Атамбаєвим затримані колишній глава президентської охорони Дамір Мусакєєв і працівник охорони Канат Сагимбаєв.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...