Влада вражена реакцією суспільства: "Слуги" збираються доопрацювати законопроєкт про мобілізацію, - ЗМІ

У Верховній Раді вважають, що законопроєкт про мобілізацію буде суттєво змінено: або допрацьовуватись, або буде зареєстрована якась інша редакція. Про це пише РБК-Україна з посиланням на джерела у Верховній Раді.

Один із нардепів уточнив, що в такому вигляді документ не буде проголосований у парламенті.

За словами іншого співрозмовника, у фракції "Слуга народу" також розглядають можливість реєстрації альтернативного законопроєкту, щоб у ньому зняти дискусійні питання.

Проте він не виключає, що зареєстрований урядовий законопроєкт все ж буде розглядатись у першому читанні, а надалі буде допрацьовуватись - до другого.

"Так чи інакше, в такому вигляді він не буде прийнятий в цілому. У ньому будуть зміни. Найбільші дискусії серед депутатів викликали норми щодо скасування відстрочки для людей з інвалідністю третьої групи, щодо оповіщень в електронному кабінеті, а також щодо покарання за неявку до військкоматів", - пояснило джерело.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...