Влада з протестами воює по-новому: Для протидії Майдану ФОПів силовиків сотнями перекидали на метро

Підприємці планують до 4 січня мітингувати — створили графік чергувань, мітингуватимуть і на свята.

У Києві ФОПи знову зібралися сьогодні по обіді на майдані Незалежності. Через це в середмісті столиці обмежили рух транспорту. Звідти понад тисяча протестувальників рушили урядовим кварталом і дійшли до Банкової, інформують Патріоти України.

На ґанок їх не пустили, тому що він зайнятий новорічною атрибутикою. Тим часом усередині Офісу президента відбулося перше засідання Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва. Її утворив президент Володимир Зеленський. Під час засідання домовилися якнайшвидше підготувати рішення щодо проблемних питань бізнесу, але підприємців це не влаштовує, бо, кажуть, до цієї Ради не увійшов жоден із представників їхнього руху.

Як повідомляє журналіст ТСН.ua, увечері 22 грудня підприємці попрямували до площі перед палацом "Україна" з вимогою скасувати концерт, який мав відбутися у палаці. Через мітинг ФОПів до центру Києва стягнули правоохоронців, у метро перевозять нацгвардійців.

Через більш ніж годину ФОПи завершили свій протест біля палацу "Україна" та попрямували назад до майдану Незалежності, оскільки, як розповідає один із учасників акції, біля Офісу президента їх розганяють. Сьогодні хотіли їхні речі прибрати, але ті, хто залишився, відбилися. За оцінками учасників, їх зараз близько 40 тис. осіб. Підприємці планують до 4 січня мітингувати — створили графік чергувань, мітингуватимуть і на свята. Серед учасників — найбільш активні ФОПи зі Львова.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...