Влада заявила про роботу ППО: Бєлгород здригнувся від вибухів, у небі видніється стовп диму (відео)

На всій території Бєлгородської області РФ оголошувалася ракетна небезпека. Зокрема, вибухи чули жителі Білгорода та села Таврово Бєлгородського району. Губернатор області В’ячеслав Гладков повідомив про роботу протиповітряної оборони, передають Патріоти України.

«Над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО – збито кілька повітряних цілей на підльоті до міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає», – йдеться в повідомленні.

За словами Гладкова, в Бєлгороді осколком збитої цілі нібито пробито покрівлю офісної будівлі. Також в одному багатоквартирному будинку пошкоджено скління, осколками посічено два легкові автомобілі. Відповідні служби займаються ліквідацією наслідків. Значних ушкоджень нібито не виявлено. «Також у місті ставя спалах сухої трави – співробітники МНС гасять пожежу. Інформація про наслідки уточнюється», – заявив губернатор.

Тим часом у мережі ширяться відео, на яких чути сирену й вибухи на Бєлгородщині.

Крім того, вранці 8 вересня, за словами Гладкова, ЗСУ нібито атакували село Нікольське Бєлгородського району. «Унаслідок атаки дрона на території виробничого підприємства спалахнув ангар, внаслідок чого стався обвал покрівлі по всій площі», – написав губернатор, додавши, що постраждалих унаслідок цього немає.

Багато людей поранено: У Херсоні російський дрон скинув вибухівку на маршрутку

неділя, 8 вересень 2024, 16:15

У неділю, 8 вересня, російський дрон у Херсоні скинув вибухівку на маршрутку, внаслідок чого є потерпілі. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "У Дніпровському районі Херсона шестеро людей постраждали ...

За вбивство громадянки США: В Конгресі закликали притягнути Ізраїль до відповідальності

неділя, 8 вересень 2024, 15:03

Демократи в Конгресі приєдналися до Організації Об’єднаних Націй, щоб засудити вбивство громадянки США на Західному березі річки Йордан у п’ятницю. Вони закликали притягнути Ізраїль до відповідальності на тлі зростання напруженості через розширення пос...