Влада заявила, що повноцінної охорони чекати не варто: У Бєлгородській області почалося мародерство

Жителі Бєлгородської області Росії почали скаржитися на випадки крадіжок і мародерства, що почастішали. Влада регіону пояснила, що прикордонні населені пункти погано патрулюються правоохоронцями через часті обстріли – життями поліцейських і росгвардійців не ризикуватимуть, передають Патріоти України.

На те, що невідомі ходять будинками і виносять чуже майно у селах Червоний Хутір та Нова Наумівка, під час прямої лінії "10 запитань губернатору" поскаржилася місцева жителька, пише "Бел.ru". Вона попросила посилити охорону та патрулювання у цих населених пунктах.

Водночас губернатор області В'ячеслав Гладков пояснив, що у вказаному районі щодня відбуваються обстріли. "Повноцінно забезпечити ці території охороною не вийде. Ми не можемо ризикувати життями поліцейських і росгвардійців. У межах оперативної обстановки вживатимемо заходів для того, щоб зберегти ваше майно", – пообіцяв він.

Україна планує "рухатися вперед": У Байдена заявили, що ЗСУ готуються до нового контрнаступу

неділя, 5 травень 2024, 11:48

Україна планує розпочати новий контрнаступ на позиції російських загарбників у 2025 році, щоб утримати Кремль від отримання додаткових переваг цього року. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, інформує Financial Tim...

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...