"Владимир Вольфович наговорил жести": РосЗМІ заявили, що Гордон узяв інтерв'ю у Жириновського, але боїться публікувати

Російські журналісти заявляють, що в інтерв'ю прозвучала ціла низка скандальних речей, які не дозволяють Гордону опублікувати його.

Український журналіст Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у російського політика Володимира Жириновського, однак відмовляється публікувати його. Про це повідомило російське видання "Комсомольская правда" в своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Російські журналісти заявляють, що в інтерв'ю прозвучала ціла низка скандальних речей, які не дозволяють Гордону опублікувати його. "За словами Гордона, Володимир Вольфович наговорив там такої жерсті, що вони обидва попадуть в тюрму", - пише видання. Однак "КП" вирішила сама опублікувати інтерв'ю Гордона і Жириновського, яке, ймовірно, є в наявності у росіян. Публікація, судячи з анонсу, відбудеться сьогодні ввечері о 22:00 в ефірі радіо "Комсомольская правда".

"Дмитрий Гордон взял интервью у Владимира Жириновского. Но теперь украинский журналист отказывается выкладывать этот разговор в Интернет. По словам Гордона, Владимир Вольфович наговорил там такой жести, что они оба угодят в тюрьму. Радио "Комсомольская правда" и Жириновский не боятся кутузки! Сегодня в 22:00 (по московскому времени) мы дадим в эфир запрещенку! Слушайте скандальное интервью Жириновского, от которого отрекся Гордон", - повідомляє російське ЗМІ.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...