Влаштують ветеранам "серенади" під вікнами: У російському місті придумали заміну параду 9 травня

У російському Саратові замість параду 9 травня проведуть концерти під вікнами ветеранів. Про це повідомив губернатор Саратовської області Роман Бусаргін, передають Патріоти України.

"Організаційних питань напередодні святкування Дня Перемоги завжди багато. В першу чергу вони стосуються безпеки учасників масових заходів і наших ветеранів. Для нас це пріоритет. У зв'язку з цим прийняли рішення не проводити в цьому році урочисте проходження військ Саратовського гарнізону на Театральній площі", - написав він.

Він запевнив, що учасників "Великої Вітчизняної війни без привітань не залишатимуть". "Для них підготуємо особисті концерти під вікнами будинків. Приємний сюрприз допоможе зберегти їх здоров'я і порадує в цей особливий день. Також прийнято рішення щодо святкового салюту. Його не буде", - додав губернатор.

Скасування парадів в РФ - деталі

Про скасування військового параду на 9 травня заявила влада Бєлгородської, Курської та Воронезької областей. Також парадів не буде у всіх містах Краснодарського краю, крім Новоросійська.

Пізніше ще два російські регіони вирішили скасувати традиційний військовий парад на 9 травня - Орловська і Псковська області. У зв'язку з цим скасовано не тільки сам військовий парад, але також вечірній концерт і салюти на 9 травня.

Хочуть влаштувати "торг": Лавров висунув умову для мирних переговорів з Україною

понеділок, 6 травень 2024, 12:56

Формула миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський, є "русофобською та ілюзорною". Про це заявив очільник МЗС Росії Сергій Лавров журналісту боснійсько-сербського телеканалу "АТВ", передають Патріоти України. . Лавров стверджує, що М...

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...