Влаштувала "дебош" на виборах: В Івано-Франківську засудили фанатку Зеленського

В Івано-Франківську засудили жінку, яка на виборах у Раду порвала бюлетені, бо нібито не знайшла там відмітки за Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

Інцидент трапився на парламентських виборах 21 липня 2019 року. Нетвереза місцева мешканка розірвала два бланки, оскільки не побачила в ньому "свого кандидата", якого, між іншим, і не могло бути в тих списках.

Зазначається, що жінка з подругою в обід прийшли на дільницю на вулиці Івасюка. Отримавши бюлетені для голосування в одномандатному та багатомандатному виборчих округах, вона направилася із ними одразу до виходу.

"Її зупинили члени ДВК і пояснили, що вона має або проголосувати, або повернути бюлетені. Втім, агресивна жінка порвала бюлетені й вкинула їх у виборчу урну", – йдеться у повідомленні.

Водночас на виході з дільниці її також зупинили працівники поліції. "Кинула порваний в урну. Думаю, чому хтось має за мене голосувати? Мені казали, що йде голосування. Я думала за Зеленського. Читаю – нема. Я ще добре не бачу. Питаю, що робити? Мовчать. Порвала", – пояснювала вона тоді свій вчинок.

Однак суд визнав жінку винною у незаконному знищенні виборчої документації, а також призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі. Щоправда, звільнив її від основного покарання, встановивши іспитовий строк тривалістю один рік.

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...

"Давайте спочатку побачимо...": У Байдена різко змінили позицію щодо ідеї спікера Джонсона про допомогу Україні та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 22:27

Адміністрація президента США хоче спершу побачити законопроєкти Джонсона, перш ніж робити остаточні висновки. Білий дім різко змінив позицію стосовно ідеї спікера Палати представників США Майка Джонсон щодо пакета з чотирьох окремих законопроєктів про ...