Влаштували "бавовну": ЗСУ знищили склад із БК ворога на Кінбурнській косі і два дрони-розвідники

Російські окупаційні війська на півдні України 21 березня зазнали втрат. Унаслідок влучних ударів знищено танк, два броньованих автомобілі та склад боєприпасів загарбників на Кінбурнській косі, передають Патріоти України.

Також українські воїни приземлили два російських дрони-розвідники. Про це заявила начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

За її словами, після "бавовни", доставленої Силами оборони на Кінбурнську косу, мешканці Очакова та прилеглих населених пунктів у Миколаївській області на деякий час будуть у дещо більшій безпеці. Саме з Кінбурнської коси загарбники переважно завдавали ударів по Миколаївщині.

"За минулу бойову добу було знищено один танк противника, дві одиниці автобронетехніки, два дрони-розвідники, які вони намагалися знов використати для виявлення наших позицій, спостережний пункт на лівому березі ворожого підрозділу і склад з боєприпасами на Кінбурнській косі. Тобто, можемо говорити про те, що певний час на Очаківському напрямку буде трохи тихіше", –– зазначила Гуменюк.

Вона також розповіла, що українські сили продовжують контрбатерейну боротьбу і роблять усе, аби відсунути загарбників на тимчасово окупованому лівобережжі Херсонщини якомога далі, аби знизити загрозу ударів по правому берегу.

Гуменюк додала, що ЗСУ мають у цьому певні результати, хоча виконувати поставлене завдання не завжди вдається так швидко, як хотілося б.

Битва за Часів Яр триває: УThe Wall Street Journal пояснили, чим небезпечна втрата контролю над містом

середа, 24 квітень 2024, 14:30

Поки українські воїни в Часовому Ярі чекають на зброю союзників, ворог знищує будь-яке укриття, а безпілотники з вибухівкою вражають все, що рухається. Розташований на пагорбі над Бахмутом, Часів Яр є цінним стратегічним призом. Про це пише The Wall St...

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...