Влаштували "гарячий прийом": Десантники ЗСУ знищили танкову роту окупантів (відео)

Чергова приємна новина прийшла зі східного напрямку. Штурмовики з 80-ї бригади, організувавши чітку тактичну взаємодію з іншими підрозділами ЗСУ та НГУ, знищили за день танкову роту росіян. Про це повідомляє пресслужба бригади у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

За інформацією, напередодні, 13 липня, ворог розпочав масовану атаку на українські позиції. Проте наші захисники були до цього готові та підготували "гарячий прийом" окупантам.

В результаті чіткі тактичні взаємодії призвели до втрат:

  • 9 російських танків (майже танкова рота),
  • 7 одиниць іншої бронетехніки (БТР та БМП),
  • приблизно 70 окупантів.

В бригаді наголосили, що громили ворожу техніку й піхоту підрозділи ЗСУ грамотно і злагоджено. Розвідка помічала та фіксувала цілі, а потім їх утилізовувала артилерія та штурмові групи за допомогою "Стугни" "Джавелінів", ПТУР "NLAW' та гранатометів РПГ-7, АТ-4.

"Знищення такої кількості техніки загарбників лише за один день – це звичайно не остаточна перемога ЗСУ, але суттєвий крок до її наближення", – додали наші захисники.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...