Влаштували із цього "виставу" під "Прощання слов'янки": Росіян виселяють із школи при посольстві РФ у Варшаві

Влада Варшави виселяє школу росіян при посольстві РФ. Однак ті вирішили піти "яскраво" - під радянську пісню "Прощання слов'янки", інформують Патріоти України.

Як стверджують пропагандистські ЗМІ, влада Польщі дала росіянам час до вечора звільнити приміщення. У традиційній манері кремлівські пропагандисти пишуть про "захоплення" школи, в той час їхні співгромадяни пакують валізи під наглядом поліції. На території школи представники РФ включили "Прощання слов'янки", що викликало у місцевих правоохоронців подив. Але все наразі проходить відносно тихо.

Російський посол Сергій Андрєєв тим часом пригрозив Варшаві "протестом". "Ми знайдемо місце для продовження роботи школи. Вона продовжить роботу в інших приміщеннях дипломатичної місії.... Реакція буде...Рішення з цього приводу буде ухвалюватися в центрі".

У МЗС РФ, своєю чергою, вже істерять про "вторгнення" на територію школи і "кричуще порушення Віденської конвенції про дипломатичні зносини". "Настільки нахабний, що виходить за рамки цивілізованого міждержавного спілкування, крок Варшави не залишиться без нашої жорсткої реакції і наслідків для польської влади та інтересів Польщі у Росії", - йдеться в повідомленні російського міністерства.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...