Влаштували нові "хлопки"? У всіх поліклініках Білгорода проводять екстрену евакуацію (фото, відео)

У понеділок, 4 липня, в усіх поліклініках Білгорода оголосили екстрену евакуацію. Про це повідомляє місцевий Telegram-канал "Жесть Білгород", передають Патріоти України.

Спочатку повідомлялося, що екстрену евакуацію оголосили в міській поліклініці №1. Пізніше Telegram-канал опублікував кадри ще з одного медичного закладу, де можна побачити, що медперсонал вивели з будівлі на вулицю.

Автор відеоролика стверджує, що причини екстреної евакуації не називають. "Читачі повідомляють, що евакуація зараз іде в усіх поліклініках Білгорода", — пізніше повідомив канал "Жесть Білгород".

Місцеве видання "Бел.ру" повідомляє, що в понеділок масова евакуація персоналу та пацієнтів була в таких медустановах:
  • поліклініка №1 (Білгородський проспект, 95а);
  • поліклініка №2 (Народний бульвар, 51);
  • поліклініка №7 (Губкіна, 46);
  • поліклініка №8 (Єсеніна, 48б).

На момент публікації матеріалу ні мер Білгорода Антон Іванов, ні губернатор російської області В'ячеслав Гладков не прокоментували, з чим пов'язана екстрена евакуація персоналу та пацієнтів із міських поліклінік.

Нагадаємо, у ніч на 3 липня було здійснено масований обстріл Білгорода. За даними місцевої влади, внаслідок прильоту снарядів зруйновано понад 50 житлових будинків і щонайменше п'ятеро людей загинули.

Пізніше з'явилася інформація про те, що жертвами масованого обстрілу Білгорода стала родина переселенців із Харківської області. Біженці із села Цупівка загинули під час прильоту снарядів у житловий квартал російського обласного центру. Відомо, що під час обстрілу загинули чоловік, жінка та маленька дитина.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...