Влаштували "святковий гуркіт": У ГУР розповіли, як підірвали великий склад боєприпасів у РФ

Воїни Головного управління розвідки МО України розповіли про "святковий гуркіт" у Воронезькій області Росії. Під ударом опинився великий склад боєприпасів окупантів. Про це розповіли на сторінці Головного управління розвідки у Telegram, передають Патріоти України.

У повідомленні зауважили: "Святковий гуркіт ― розвідники підірвали великий склад боєприпасів на росії".


Вдарили воїни 24 серпня - під прицілом успішного вогневого ураження опинився польовий склад боєприпасів, що розташований поблизу населеного пункту Острогозьк Воронезької області Росії. Склад БК належав угрупуванню військ "запад" ЗС РФ.

В ГУР розповіли подробиці щодо того, що росіяни зберігали на складі: "На території військового об’єкта зберігались артилерійські й танкові снаряди окупантів, їхні набої для стрілецької зброї та ракети класу «земля-повітря» ― загалом понад п’ять тисяч тонн боєприпасів".

Станом на 14:49 в ГУР зауважили: "Детонація ― триває! Святковий гуркіт ― аж до небес! Продовжуємо боротьбу! З Днем Незалежності України, громадяни!".

24 серпня відбувся обмін полоненими. Серед звільнених 115 українців - 82 оборонця Маріуполя

субота, 24 серпень 2024, 19:05

Усі врятовані українці під час 55 обміну полоненими з Росією – це військовослужбовці-строковики – солдати, сержанти та матроси, зокрема і ті, які потрапили у полон ще в перші місяці повномасштабного вторгнення РФ у 2022 році. Про це повідомив Координац...

"Важливо визнати": Успіх Курської операції "висить на волосині", Захід має почати діяти, - The Telegraph

субота, 24 серпень 2024, 18:15

Українська операція в Курській області РФ приголомшила Москву. Кремль уже готує своє населення до того, що це вторгнення триватиме не один тиждень. Про це пише в колонці для The Telegraph виконавчий директор Товариства Генрі Джексона, трансатлантичного...