Влаштували "теплий" прийом: У Чехії російських "Нічних вовків" зустріли портретами "Путіна-кілера" (фото, відео)

Російський мотоклуб "Нічні вовки", що підтримує політику президента-агресора Володимира Путіна, прибув до чеської столиці Праги 5 травня, де їх зустріли протестом. Як передає novinky.cz, прихильники і противники РФ зустрілися в середу вранці перед Ольшанським кладовищем, передають Патріоти України.

Байкери поклали квіти до Меморіалу червоноармійців, влаштували хвилину мовчання. За порядком під час заходу стежили кілька десятків співробітників поліції. Як наслідок, копи затримали одну особу, яка відмовилася носити маску.

Учасники акції протесту прийшли до місця зупинки "вовків" з прапорами НАТО та ЄС, а також пам'ятником Путіна зі спущеними штанами на золотому унітазі. Також люди принесли портрет глави РФ із написом про "Путіна-кілера".

У другій половині дня байкери також зупинилися біля колишнього пам'ятника маршалу Конєву в Празі. Там на них чекали чеські мотоциклісти з транспарантом, який говорив про те, що нікому немає діла до "путінських вовків".

Зазначається, що "Нічні вовки" щорічно організовують поїздки в Європу в Берлін, і європейські країни вважають це провокацією, а деякі – загрозою безпеці.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...